Ελληνική Εταιρεία
Προληπτικής Ιατρικής

Ασκληπιού 55, 10680, Αθήνα

Τηλ/fax: 2103600034

Email: info@proliptiki.gr 
          proliptiki@gmail.com

 


Νέα & Ανακοινώσεις

26/6/2007 - 8° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Ανακοινώσεις)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλώ εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής στο 8ο  Πανελλήνιο Συνέδριό της.
Η επιτυχία των προηγούμενων Συνεδρίων Προληπτικής Ιατρικής και ιδιαίτερα των δύο τελευταίων που αξιολογήθηκαν µε σημαντικό αριθμό µορίων συνεχιζόμενης ιατρικής εκπαίδευσης µας δημιουργεί την πεποίθηση ότι και το 8ο  Συνέδριό µας θα έχει τουλάχιστον την ίδια αποδοχή από εσάς.

Το 8ο  Πανελλήνιο Συνέδριο Προληπτικής Ιατρικής θα πραγματοποιηθεί και πάλι στην Αθήνα από 24 έως 26 Ιανουαρίου 2008 στην «Αίγλη Ζαππείου» .
Παρά το ότι η Επιστημονική Επιτροπή εργάζεται ήδη για την σύνταξη ενός ανανεωμένου αλλά µε την ίδια βασικά δομή πρόγραμμα (διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια, ελεύθερες ανακοινώσεις), επιθυμούμε να έχουμε τη δική σας άποψη και κριτική για τα προηγούμενα συνέδρια και τις προτάσεις σας για την δομή και για συγκεκριμένα θέματα που θα σας ενδιέφερε να περιληφθούν στο πρόγραμμα του συνεδρίου. Οργανωτικοί λόγοι επιβάλλουν να έχουμε τις προτάσεις αυτές μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2007 στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εταιρείας (ίnfο@proliptiki.gr).

Ελπίζω ότι θα ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή µας τόσο για την συμμετοχή σας στην οργάνωση όσο και για την ενεργό παρακολούθηση του Συνεδρίου.

Ο Πρόεδρος
Του Διοικητικού Συμβουλίου και
της Οργανωτικής Επιτροπής

Δημήτριος Μαντζουράτος

Σχετικά Αρχεία


Επιστροφή

κορυφή σελίδας