Ελληνική Εταιρεία
Προληπτικής Ιατρικής

Ασκληπιού 55, 10680, Αθήνα

Τηλ/fax: 2103600034

Email: info@proliptiki.gr 
          proliptiki@gmail.com

 


Νέα & Ανακοινώσεις

20/1/2008 - 8o Συνέδριο Προληπτικής Ιατρικής - Μήνυμα Προέδρου (Ανακοινώσεις)

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζει στο 8ο ετήσιο Πανελλήνιο Συνέδριό της που αρχίζει σήμερα 24 Ιανουαρίου 2008 στην Αθήνα ‘ Αίγλη Ζαππείου’ .

Το Πρόγραμμα του Συνεδρίου διατήρησε και φέτος την πετυχημένη πιστεύουμε δομή των προηγουμένων ( διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια , ελεύθερες ανακοινώσεις ), η θεματολογίας του όμως ανανεώθηκε πλήρως από την Επιστημονική Επιτροπή, η οποία έλαβε υπόψη της τον μεγάλο αριθμό προτάσεων, οι οποίες εστάλησαν από συναδέλφους από όλες σχεδόν τις περιοχές της χώρας στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εταιρείας (info@proliptiki.gr)  όπως άλλωστε είχε ζητηθεί.

Ουσιαστικά μπορούμε να πούμε ότι η Επιστημονική Επιτροπή, απλά επέλεξε τα σημαντικότερα και τα πλέον επίκαιρα θέματα από αυτά που προτάθηκαν προκειμένου να συντάξει το πρόγραμμα του 8ου Συνεδρίου, με γνώμονα όμως πάντοτε την διατήρηση ενός εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Βασικό χαρακτηριστικό και πάλι απετέλεσε ο μεγάλος αριθμός ελεύθερων ανακοινώσεων, υψηλού επιπέδου , που επελέγησαν μετά από κρίση και που είναι ένα από τα στοιχεία που δείχνουν την αποδοχή του Συνεδρίου από τους συναδέλφους.

Θα ήταν παράλειψη τέλος , να μην ευχαριστήσουμε όλους τους διακεκριμένους συναδέλφους που συμμετέχουν στο Συνέδριο ως κριτές εργασιών , ως εισηγητές – ομιλητές ή και πρόεδροι συνεδριάσεων, όπως επίσης και όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και υπέβαλαν προτάσεις που τελικά διαμόρφωσαν το τελικό πρόγραμμα του Συνεδρίου.

Σας καλωσορίζουμε και πάλι.

Ο Πρόεδρος
Της Ελληνικής Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής

Δημήτριος Μαντζουράτος

 

Σχετικά Αρχεία


Επιστροφή

κορυφή σελίδας