Ελληνική Εταιρεία
Προληπτικής Ιατρικής

Ασκληπιού 55, 10680, Αθήνα

Τηλ/fax: 2103600034

Email: info@proliptiki.gr 
          proliptiki@gmail.com

 


Νέα & Ανακοινώσεις

4/9/2008 - 9° ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (Ανακοινώσεις)

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το πρόσφατα εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρείας Προληπτικής Ιατρικής μου ανέθεσε να σας προσκαλέσω στις εργασίες του 9ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Προληπτικής Ιατρικής, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στην «Αίγλη Ζαππείου» από 22 έως 24 Ιανουαρίου 2009.

Ο ιδιαίτερα μεγάλος αριθμός επιστημονικών εκδηλώσεων που διεξάγονται στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, δεν εμπόδισαν το Συνέδριό μας να καθιερωθεί σαν ένα από τα σημαντικά ιατρικά γεγονότα του τόπου μας. Αυτό βασικά οφείλεται στη συνεχή τήρηση συγκεκριμένων αρχών και στόχων που θέσαμε από το 1οΣυνέδριο.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Επιστημονική Επιτροπή θα ανανεώσει απόλυτα τη θεματολογία του Συνεδρίου, διατηρώντας παράλληλα την ίδια βασική δομή του προγράμματος, που θα περιλαμβάνει συνεδριάσεις ελεύθερων ανακοινώσεων, διαλέξεις, στρογγυλά τραπέζια και δορυφορικά συμπόσια.

Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθείτε στην πρόσκλησή μας και θα συμμετάσχετε ενεργά στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Προληπτικής Ιατρικής, το οποίο πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει την ανιούσα πορεία των προηγούμενων.


Ο πρόεδρος
του Διοικητικού Συμβουλίου
& της Οργανωτικής Επιτροπής

Δημήτρης Μαντζουράτος

Σχετικά Αρχεία


Επιστροφή

κορυφή σελίδας